salt & peppar

Kul idé:)
Salt & pepparkar som ser ut som batterier.
 
Bilder lånade från:
Packagings of the World

oreo

Oreo e typ de bästa jag vet så lyckan var fullkomlig när jag..
hittade dom här på Ica:
och sen bakade dom här:
Lycka, lycka, lycka!!!:)
Vill ni baka!? Se recept:
Mini OREO Surprise Cupcakes

sista dagen

Ja då va de sista dagen på ord&bild. Känns ganska bra, ska bli skönt att vara i Arvika på dagarna och slippa pendla. Idag kommer syrran hem oxå! Skojjit värre och ikväll e de GodIs. Jag måste öva på dramat jag ska va med på.. får kolla över allt sånt när jag kommer hem ikväll. 

 

Igår va Sarah här o hälsade på:) Vi åt munkar! Ska försöka lägga upp en bild, dom va så snygga! Nu vet jag inte va ja ska göra.. hmm.. ja återkommer:)


jönköping

Hemma igen efter en underbar helg i min favvostad Jönköping! Ha vart där med Kristina på Equmenias riksstämma torsdag-söndag. De ha verkligen vart grymt! Massa nytt folk, bra möten (även om förhandlingarna va lite långa ibland;)), sjukt mycke godis och Michael W Smith!!

Vi har haft så löjligt bra flyt hela helgen med boende o allt annat o när vi skulle på konserten med Michael i pingstkyrkan så låg den precis brevid skolan vi bodde i. De va så häftigt att se honom live och vi fick grymma platser. 3:e raden framifrån och jag satt mitt framför honom! Coolt:)

Men igår var det dags att åka hem igen så efter en kanon gudtjänst och gott fika så gick vi ner på stan för att äta. Fick bli Jensens där vi åt grillad kyckling och till efterrätt fick vi äta så mycket mjukglass vi ville helt gratis! Snacka om att vi va mätta sen;)

Det enda negativa jag har att säga efter helgen är att jag är otroligt trött och har fått ont i halsen:( Hoppas det ger sig, sjuk står inte högst upp på min önskelista direkt:P


Sista jobbdagen den här veckan!

Tralala sista dagen på veckan! Så gött. Imorn åker jag till Jönköping med Kristina på Equmenias årsmöte och sen på fredag ska jag gå på konsert med Michael W Smith. Skojjit värre! Helgen kommer nog gå väldigt fort tror jag eftersom jag har så fullt upp. Är lite stressad över hur jag ska hinna med allt när jag kommer hem idag bara, e ju hemma så sent som klockan 6 o då ska jag snabba mig på ett möte, sen fixa lite saker åt mamma, packa, äta.. panik! Sen ska man hinna sova lite oxå, tåget går typ 6 på morgonen. Men roligt ska det bli!

 

Grattis-tankar går till min brorsdotter Caroline som fyller 18 idag!!! Whhiiee!! De e en stor dag, jag ska fira henne när jag kommer hem från J-köping. De ska bli underbart kul o träffa henne igen!!

 

Nej back to work!!! :)


Tisdag

Känns dock som måndag.. 

Dagen började mindre bra.. satt på tåget och läste och sen helt plötsligt så tittade jag upp eller rättare sagt ner och fick se att hela golvet var täckt med vatten. Insåg ganska snabbt att det var toaletten som var boven.. fyy.. tack och lov så hade jag inte ställt ner min väska på golvet. Blä.

 

Nu sitter jag på praktiken, vill hellst bara åka tåg och läsa min bok:) Inte mycket kvar nu, bara lite mer än 100 sidor. De känns både bra och dåligt.. kommer känna mig så otroligt tom när jag har läst ut den! Måste börja läsa om dom. Jag var så orolig för att sista boken skulle va dålig men hitills så ha den vart helt underbar! Enligt mig iaf;)

Osså har man ju filmen att se fram emot som har premiär den 20 november! 

Snacka om att jag längtar. 

 


Gilla

Detta gillar jag:)

Chokladkakor med 20% Extra less. Haha:) Snyggt gjort. 

 


Bild lånad från:
Packagings of the World

Brunett

Kunde inte stå emot färgpaketet i affären så nu e ja helt brunett igen:) känns fin fint. 
Annars ha dagen vart cool lugn.. fredag o snart helg! Jag har ägnat både idag och igår åt att göra studiebesök på andra reklambyråer. Igår hälsade jag på Sarah och idag Meggie. Skojjit värre:) Jag och Meggie avslutade med en glass i solen innan det var dags att låsa fast sig vid datorn igen. Fick jag välja skulle jag bara sitta i solen, äta glass och läsa min bok idag.. men så är inte fallet. Har iaf kvällen att se fram emot: sminkkväll i kyrkan. Angelica i min klass ska me te Arvika klockan 4 o sen ska hon sminka ungdomarna. Ska bli så kul! E verkligen glad att hon ställer upp. Resten av helgen e sådär lagom lugn, ska jobba hela söndagen och imorn blir det stan med mamma. Nej nu ska ja försöka hitta på nåt. 

Ha de!

Hårfärg

Jag blir galen! Kan inte bestämma mig för vad jag vill ha för hårfärg.. har lite ljusa slingor i håret nu men vet inte om jag gillar det helt. Funderar på att tona det ljusbrunt. De e rätt bra för när man ha tvättat ur lite färg sen så e slingorna lagom ljusa.

Usch för beslutsångest!

Goda råd är varmt välkommet:)

Köpa lycka?

Haha kanske inte men nästan;) Matthew Williamsson släppte ju sin H&M kollektion idag så jag var tvungen o gå in här i Karlstad och titta på kaoset. Men det tycktes aldrig uppstå. Va bara typ 10 tjejer som stod och slet i samma klänning och lyckan var gjord när jag fick tag på den ena:D

Underbar!
Får se om ja kan fixa bild så ni kan se va fin den e:)

Fynd i hyllan:)

Detta gillar jag! De e dyrt, men gott:)
 
 Inte provat men snygga e dom iaf!

 Mindre bra, Fun Lights smaksättning till vatten..

Dagens lunch

Plättar!

Annars brukar jag äta pannkakor men dags för lite variation.
Detta är toppen bra! 

För typ 36:- får man 40 plättar så de räcker ju ett tag:)
Kanoners! Bara att plocka upp ur frysen.



Bild lånad från:
Välkommen till AXA

Underbart!

Hittade de här shampoflaskorna m.m. på Packagings of the World och blev helt förälskad! Kul att de ha gjort nånting helt nytt!! Undrar om dom kommer till Sverige.. då ska jag lätt ha en av varje för arkivering!;)

Gillar verkligen texterna på flaskorna oxå, t.ex. den gröna som lyder: 
Drama Clean. Haha hur bra e inte de!?









Packagings of the World

Herbal Essences

Rosebud

Ett hett tips:)

Bästa salvan nånsin för läpparna! Helt outstanding! 
Ni hittar den på kicks.



www.bluebox.se

Här finns underbara saker! Bland annat den här handkrämen:

Det här läppbalsamet. Som jag faktiskt redan har:D

Och den här plånboken;)


Sko-putsar-låda:) Så söt!


Baknings-kit.


Via:
Bluebox.se

Japansk förpackningsdesign

Kan man bli annat än glad av detta?:)

  Här e två mjölkförpackningar.

 Jordgubbsdryck i klurig förpackning. 


Bilder lånade från: 
Packagings of the World

Matthew Williamson + lite twilight

Idag kommer bli en lång dag. Känner det på mig. Överväger om jag ska sitta uppe klockan 12 inatt för Matthew Williamson släpper andra delen av sin kollektion för H&M 23:59. Och H&M fan som jag är så ha ja såklart spanat in nåt ja vill ha.. men kan bli svårt att få tag på de. Får sitta och uppdatera hela tiden och hålla tummarna:) 

Ha börjat läsa ”ljudet av ditt hjärta nu” åhh så bra den e! *lycka* Läste på tåget till Karlstad och det tog emot att lägga ifrån sig den kan jag säga:p ska fortsätta sen, klockan 5! Drygt värre. Men den som väntar på nåt gott..


Matthew Williamson på H&M


Dom här snyggingarna hitta ja i min brevlåda!


Åt även mumsig pannacotta med mamma o pappa. Myys!


Eurovision

 

Är det en bra dag idag? Ja de är det! Mina böcker ligger nog i brevlådan när jag kommer hem o sen ska ja, mamma o pappa ha myskväll:) de ska bli riktigt skojsigt! Men blir nog tyvärr dåligt med läsningen.. 

 

På praktiken idag har jag pysslat med en presentation i Keynote. Ha aldrig jobbat i det programmet förut så de va bra att lära sig. Påminner mycket om powerpoint fast de e mer logiskt och enklare. Jaja snart lunch.. ja e hungrig. Och iskall om fingrarna! De blir så när man sitter vid datorn hela dagen. 

 

Ikväll e de ju Eurovision, de hade jag missat. Såg det på min metro nu som låg uppslagen på rätt sida. De får jag nog ta och kolla in. Ska ringa mamma o höra om vi ska göra nåt seriöst av det hela och köpa nåt gott som vi kan äta:D åhh myys. Hur vida Malena går vidare eller inte kan jag knappt gissa, e inte så insatt. E mest en rolig grej att kolla på:D 

 

Nej nu ---> mat!

 


Dagens...

Trängsel: tågresan till Karlstad

Förväntan: fikat om en timme:)

Besvikelse: mina böcker som inte har kommit..

Höjdpunkt: fikat!

Överaskning: twilight parfymen som jag råkade surfa på.

Maträtt: pannkaka!

Mellanmål: skala banan

Klädval: jeans, randig tröja, svart jacka och blå/vit sjal.

Musik: the black ghosts - full moon

Tv program: färjan!

Ljus: solen!

Bibelord: be merciful, just as your Father is merciful.

Längtan: sommar

Tanke: på syster som är i Berlin

Träning: promenad

Inköp: supersöt vit blus med blå broderade blommor. 


Ge mig!

Jag vill ha! Åh va fin!! Varför ha den inte kommit till Sverige för? Ja måste ha den här. Underbar förpackning! Syrran har åkt till Berlin idag men sin klass, och hon ska åka färja. Jag måste be henne sätta span efter den här:) Vore guld o få tag på den! Kan ju beställa på nätet men glasflaska som skickas genom europa i nån halvracklig kartong känns mindre pålitligt.. hmm.. 

 

En sak som e lite synd e att dom ha härmat Nina Ricci parfymen lite väl mycket.. dom ha till och med blivit stämda för att den e så lik..men de struntar ja i just nu :p doften lär ju knappast va densamma. Snälla kom till Sverige! Nu!


Plopp vs Center

Okey, okey jag har inte så mycket att göra idag så blir mycket dåliga inlägg här:p 

 

Det här är en uppföljning av helgens diskussion angående plopp och center.

Vad är egentligen skillnaden?

 

 

 

Båda innehåller toffeefyllning, båda är täckta med choklad och ja, det mesta tyder på att det är samma sak egentligen. Men min egna teori lyder: plopp-kolan e rinnigare och chokladen runt om är tunnare! Ha så e de! Föresten så tycker jag bäst om center!

Vad tycker ni??


Kolla in:)


Inge vettigt

Ja då va den efterlängtade måndagen här igen.. usch va opepp jag är idag. Vet inte riktigt varför.. borde va uppåt, ja menar solen sken när jag gick upp imorse o allt.. men, men man kan väl inte va på topp jämt antar jag. Sitter på praktiken nu o försöker fixa med mamma bokmärken och vykort.. de går framåt men e lite segt. Vill bara hem o gräva ner mig i sängen o läsa. Fast de skulle ändå inte gå för cdon ha inte skickat min böcker än! Till min stora besvikelse:( 

 

Lunch om typ 1 timme oxå.. undrar vad jag ska äta idag. Pannkakor troligen eftersom jag har en fryst låda med det. Sen ska jag nog gå på stan en sväng, blir nog h&m och bokia:)

 

På min iPhone just nu:

The Black Ghosts - Full Moon

Linkin Park - Leave Out All The Rest

 

(gissa soundtracket;) )


Snart måndag..

Då var helgen snart slut igen då. Shit va fort de går! I fredags va ja hemma hos brorsan och hans barn. Jätte roligt! Jag och Caroline tittade på massa klipp på youtube och jag spelade nintendo wii för första gången! Fick bli mario cart, grymt kul även om jag kom sist typ varje gång;)
Sen blev det lördag och hela dagen gick åt till att filma ett nytt MERA-avsnitt inför GodIs. Haha riktigt skoj! Idag sov jag länge.. ändå till 12 och de senaste 6 timmarna har jag ägnat åt att läsa klart "när jag hör din röst". Åhh va bra den va!! Ha beställt 3:e och 4:e boken nu och hoppas innerligt att de kommer senaste på tisdag.. annars kommer jag bli knäpp! Måste få veta hur det slutar. Haha så just nu så ber jag om ursäkt ifall jag är väldigt okontaktbar;) e verkligen helt uppslukad av den här serien! Men kanske kommer jag tillbaka till verkligheten snart igen:)

Allt gott!


Förpackningar:)

Här e lite fint som ja ha hitta det senaste! Håll till godo;)
Puss

 Rolig idé, dock inte så goda..

 Festis har nya förpackningar, de va skojjit värre:)

 Upp och ner, jag vet.. men, men. Det här vattnet blir man "snygg" av.. jag är otroligt skeptiskt men va såklart bara tvungen o köpa de;)

Fredag!

Hur underbart e inte de! Så gött. Idag har jag inte åkt till Karlstad på praktiken utan istället e ja på tildetryck i Arvika för att skriva ut lite vykort jag har gjort åt min mamma. Mysigt att komma hit igen! Ha vart på Ingesunds hantverkslinjes utställning nere i hamnen oxå. De va väldigt oplanerat men skojjit värre! Träffade Cecilia där som gladeligen visade allt fint hon hade gjort :)

Så nu sitter jag här och tittar ut över vattnet och försöker få något gjort. Ska göra provtryck o sen ska ja åka te mamma för korrektur. De blir spännande att se vad hon tycker. Ikväll e de tonår i kyrkan så ska nog försöka ta mig dit en sväng. Annars ligger min oöppnade "när jag hör din röst" bok hemma och lockar hemskt mycket. Men nej jag ska hålla mig! Kan ju inte läsa igenom hela Twilight serien på bara nån vecka. Fatta vilken depression jag kommer hamna i när ja ha läst ut dom! Just nu är min plan att börja läsa dom på engelska när det händer. Shit så här nördig ha ja inte vart sen "rädda willy" kom ut för hur många år sen som hellst :p nej, back to work!

Allt gott!

Twilight!

Jag är en riktig nörd nu alltså! Brukar aldrig bli speciellt faschinerad av böcker, filmer eller serier men nu e ja fast! I söndags såg jag på Twilight o de e de bästa ja sett sen ”Wicker Park” och ”Dagboken”!!! Så nu ha ja köpt filmen och första boken. Ha redan läst över halva, kan inte slita mig! Läser typ överallt men mest på tåget:) Så nu på lunchen ska jag gå och köpa 2:an så jag har nåt att roa mig med i helgen. 

Men om vi ska återgå till att prata om filmen så va den ju bara underbar! Så otroligt fint filmad med så vackra miljöer! Snacka om att drömma sig bort när man ser på den. Så om det är nån mer än jag som är helt besatt av detta så kan ni ju skriva till mig så kan vi va nördiga ihop;) hihi.


Uppdatera

Jag är verkligen dålig på att uppdatera här..måste skärpa mig! E tiden som aldrig tycks räcka till.. De senaste har det vart fullt upp. Va i Stockholm förra vecka på NewWine konferans i Emanuelkyrkan. Jätte häftigt och grymt roligt! Gött budskap, härlig lovsång och bra undervisning. Så väl hemma och påfylld me massa bra saker åkte jag på konsert med BlueEyesSoul på valborg. De va bara så bra! Hade så sjukt roligt och dom va grymma live. Ha ni inte hört dom tidigare: lyssna:) 

Helgen som följde var ganska lugn, fredagen tillbringade jag hos Linda med henne, Oskar och Gunvald. Hon ha precis fyllt år så jag var där och grattade henne. De va jätte skoj! Hon hade förberett en supermysig picknick nere vid vattnet där vi satt på en filt i solen. Hon hade till och med gjort speciella baugetter med bara skinka i till mig. Helt underbart eftersom jag inte äter smör:) Sen blev det sötaste kladdkakan ja sett på länge och fanta. (se bilder). Vi avslutade kvällen med att se på ”27 dresses”, en riktigt tjejig må-bra-film. 

Grillade på Lördag med ett gäng från kyrkan innan vi tog en sväng te taket. Skojjit värre! Sen blev det alldeles för snabbt vardag igen o tillbaka till praktiken. Men nu e de snart helg igen:) Då väntar filmning inför GodIs, sovmorgon(!!!) och massa slappande!!


 

RSS 2.0