Körresa!

Nu ha jag vart på mitt livs första (förhoppningsvis inte sista) körresa! De va så grymt! Trodde de skulle va grymt men de här toppa allt:) Underbara människor, sång, fika och gud! De va verkligen skoj! Så idag har jag haft lite lätt måndagsångest. Vill tillbaka! Men nu får man tänka framåt! Ska ju faktiskt till Stockholm på New Wine konferensen nästa vecka, spännande:)

Funderar lite på vad jag ska hitta på nu. Känner mig lite småkrasslig så ska försöka göra mig nån slags vitamindrink o chocka kroppen lite. E ju GodIs på fredag o de kan man ju inte missa! Ha fått tillbaka min inspiration till att skriva låtar oxå, haha skrev en halv låt innan jag gick o la mig igår. Tyckte den hade potensial att bli bra då iaf, men man får många dåliga ideér på natten oxå.. Får nog plocka upp blocket o läsa igenom. Himla kul o skriva tycker ja!

Måste bara lägga in en bild på min UNDERBARA förpackning som ja fick av min sötis Linda innan jag skulle åka till Smålandsstena. Jag blev så glad!! Hon e för go!!!:) Så tack sötis! Den hamnar överst i min samling;) Puss på dig:)

 

Sakna!

Nej nu kanske man skulle börja skriva den där listan då.. motivation tack! Saknar min Linda och hennes bebis Oskar oxå! Känns som de va längesen jag träffa dom men de va ju i Torsdags:) Kan aldrig få nog av dom;) E tur att de finns msn och telefon! Då kan man iaf hålla kontakten bra:) E synd att de blir så lite med tid när man är i Karlstad hela dagarna.. den äts lixom upp.. o nu ska man bort i helgen. De bara rullar på i 110 hela tiden tycker jag. Men nästa vecka kanske:) Förstår inte att tiden går så fort! De e galet. O kvällen går oxå fort märker ja, nej packa va de!

Allt gott!!!


Packa!

Nu va de ju de där med att packa då.. ska ju åka på körresa imorn! Så spännande:) E min första dag i kören imorn, ska bli apkul! Egentligen så älskar jag att packa, plågade min syster nåt enormt me de när vi va små. Minst en vecka innan vi skulle åka så tvingade jag henne att skriva packlistor och plocka fram det mesta av det vi skulle ha med. Hon var mindre road kan jag säga;) 
Den här gången är jag dock lite seg med de.. ha inte ens börjat! Tror jag ska sätta mig och skriva en lista som jag kan bocka av sen. E ju trots allt rätt mycke grejer som ska med, fast ja lär ju inte kunna slå packningen till lima;) de va sjukt mycke o då hade jag ändå bara tagit med det mest nödvändiga! Åhh nu fick ja lite limaflaschback! Så kul de va!! Lätt bland de roligaste jag gjort på länge. Längtar tillbaka typ jämt :P Alla underbara människor, andakterna, skidbackarna, FIKAT och allt mys!! Måste nog slänga in nån bild här nu:) Den första är vad som ska förställa min säng;) men de syns knappt för alla grejer. haha så illa borde de inte bli nu iaf.

O imorn har jag dessutom sovmorgon! Hur underbart e inte de!!!?? Speciellt efter dom här två dagarna när jag har försovit mig.. Vaknade 06:30 imorse o skulle åka hemifrån 06:55. PANIK!!!! Skynda mig in i duschen o sen fick jag sminka mig på tåget;) De funka ju men va knappast nåt drömläge:P

   


Mera glass!

Hittade dom här gamla bilderna på min dator o dom e ju bara för fina:)
måste lägga ut dom!

Detta är lätt något av det bästa som finns!

  

Nörd? och lite glass:)

Ja de e jag nog:) e alldeles för insnöad när det kommer till förpackningar;) hehe inte bara de kanske, kan även vara vissa norska uttryck (lr va säger du Sayan;) ) haha men man har ju inte roligare än man gör sig!

Idag har jag vart i Karlstad på praktiken och min stora uppgift idag var att rulla ihop jätte, jätte stora självhäftande plastark med tryck på och lägga dom i stora rullar som sedan skulle skickas ut till kunderna. Det var inte bara kan jag säga för de va ganska tungt. Fick ont i muskler som jag inte ens trodde jag hade:P Men då har man iaf tränat för den här veckan. Borde egentligen ta tag i simningen med Ida igen... men tiden tycks aldrig räcka till. Nästa vecka kanske:)

Sen efter det så blev det en fika med Sayan. Myys:) Hamnade på McDonalds eftersom allt annat var stängt. Där fick det bli en McFlurry med Oreo-smak. Så gott!!!!! Jag älskar Oreons! Måste lätt vara bland den bästa kakan som nånsin bakats! Så därför måste jag ju länka till deras hemsida så ni kan gå in o titta:) Underbart! Jag är så född i fel land:P

www.nabiscoworld.com/Oreo

Slänger även in en bild på min goa glass:)


Tänkvärt :)

Yesterday Is History, Tomorrow Is a Mystery, but
Today Is a Gift. That Is Why It Is Called the Present.


*Saknar dig syrran!
Längtar till sommaren när du kommer hem:)

Då kan vi gå på såna här promenader igen!!:)

Varför just ikväll???

Skyndade mig från tåget till affären för att handla och sen fort hem för att snabbt slänga i mig mat och sätta mig vid datorn. Såå mycket planer på allt jag skulle få gjort idag! Alla projekt jag har som jag knappt har börjat med:/ har ett stort projektarbete i skolan där jag får göra vad jag vill. Men de e inte de lättaste för när jag får göra vad jag vill så slutar de oftast med att jag inte kommer på några bra idéer.. *suck* men inatt fick jag en jätte bra idé som jag tänkte börja på ikväll. Självklart är det en förpackning men avslöjar inte till vad än;)
Mitt andra projekt är för kyrkans tidning: aktuelltbladet. Jätte roligt uppdrag men behöver egentligen få lite mer fakta innan jag börjar jobba med layouten. Ska nog träffa Sayan nån dag och diskutera detta:) Sen e de massa småsaker som jag borde sätta mig med, men antar de e skolprojektet som väger tyngst.

Iaf så hade jag laddat upp med en ny glass som jag hittade på Ica idag (se bild) och frukt för att klara kvällen. Då plötsligt så dyker det upp en annons på blogg.se:s hemsida o va tror ni de står?!
JO, Ugly Betty börjar idag!! Och det är dubbelavsnitt av Desperate Houswives!!! Mina två favvoprogram! Bortsett från Wha't abour Brian som är min absoluta favorit. Men det var nog bara jag som tyckte de för den sändes bara en säsong:(

Ja så what to do. Dator eller tv?? Hmmm måste säga att tv:n väger starkt! Jag som aldrig brukar se på tv. Har ingen koll på när nånting sänds men just idag skulle den där annonsen ploppa upp. Jaja, bara att tacka o ta emot egentligen;)
Plugga kan man ju göra när som hellst! eller kanske inte...

Får se hur jag gör. Troligen sitter jag med datorn i knät o tittar på tv;)
Kan ju säga oxå att glassen va apgod! Men om man jämför med Ben&Jerry's så är det ingenting! Skulle köpt det egentligen men inga roliga smaker kvar, får bli en annan gång! Tills dess för man njuta på deras hemsida istället!

Helt klart värt ett besök:
www.benjerry.se


 


Sova kanske?

Kan vara en bra idé! Speciellt med tanke på att jag ska gå upp typ kvart i 6 imorn.. uhh va hemskt!! E väldigt bortskämd me sovmorgon nu efter påskhelgen.. men, men nu e de vardag igen. JIPPIE! Ska dock bli skoj på praktiken imorn osså e de ju faktiskt en kort vecka:) redan tisdag imorn o sen körresa på fredag! Ja de blir nog bra. Avslutar med en bild från promenaden med syrran igår. Saknar henne redan! Malmö e för långt bort!!!

Sov gott!


Glömt kameran?

Vad händer när man glömmer kameran hos en kompis?
- Jo när man får tillbaka den så kan det se ut så här:

  

Känner inte riktigt att jag kan förklara dom här bilderna, men Josse kanske har något att säga?;)

Malmö

Va ju i Malmö o hälsade på syrran för nån vecka sen o där fanns det gott om snygga förpackningar! Hittade den här på pressbyrån när vi va ute sent för att panikhandla frukost:) Den e snygg tycker jag! Även fast jag har svårt för frilagda frukter och grönsaker på förpackningar.. det kan oftast se ut som dom svävar omkring på förpackningen helt utan mening (ett dåligt exempel på det är felix fullkornspajer). Men här har dom ändå lyckats på nåt sätt. Kan bero på dekoren runtomkring. Jaja ni ser ju själva va snygg den e:)


Eyeko.com

Måste ju bara tipsa om den här underbara sidan!! Rena ögongodiset!!:)
Jättebra produkter till bra pris! Kan lätt tipsa om EyekoCream som ger värsta fina lystern till hyn. Har tyvärr inga bilder så ni får leta er fram på sidan. Det är mycket billigare att beställa härifrån än från nån svensk sida och dom har dessutom fraktfritt till hela världen:) Kan inte bli mycke bättre än så!! Så skynda in o kika:)

www.eyeko.com

 

Gamla favoriter!

Eftersom jag inte har haft nån blogg fören nu så har jag en del bilder på förpackningar som jag nu kan damma av och lägga ut:) Här e några guldkorn;)

   

Påskgodis

Den här helgen kan jag nog sammanfatta med 2 ord:

Godis och kyrkan! Men finns nog knappast någon bättre kombination:)
I fredags så var vi ett gäng som åkte till Årjäng för att spela upp ett drama där och bilfärden hem var galet rolig! Hade som tur va hittat den här snyggingen på konsum innan vi åkte så orkade hålla oss vakna hela vägen hem. Det kan väl i och för sig även bero på RedBull och Basshunter men, men:)


Förpackningar!!!

Som säkert många redan har räkna ut så kommer den här bloggen handla mycket om förpackningar:) Så lika bra att börja lägga ut bilder på det direkt!

En stor händelse (enligt mig iaf) varje vår är ju när GB släpper sina glassnyheter och jag är inte sen med att prova:) Än så länge ha ja bara hunnit prova en, men den va ju så god!! Köp den!! Förpackningen tycker jag var snygg men kanske lite tråkig.. kan bero på att en kompis till mig sa att det såg ut som att glassen låg i en likkista;) kanske inte så attraktivt. haha. Men den va helt klart lyxig! Kommer lätt köpa den igen!


Here we go!

Lika bra att köra igång direkt nu då. Detta är alltså resultatet efter en lång ledig dag utan något vettigt att göra: En helvit blogg som jag inte fattar så mycket av än. Troligen så är det här en av få dagar som jag kommer ha tid att ägna mig åt den oxå så är väl bäst att ligga i;) Nej fy va negativt de lät. Ska försöka uppdatera ofta! Datanörd som jag är så sitter jag ju trots allt mycket vid datorn ändå..
Tur att man har smarta vänner som Josse som förstår sig på detta, ska bombadera henne med frågor på msn. Påminner dock äckligt mycket om lunarstorm detta.. ja som trodde den tiden var förbi:) Ja nej, nu måste ja få ordning på detta!

Allt gott!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0