mjölkens dag

Har det firats i matsalen och alla fick varsin yoghurt. Yeaahheyy:) Gott va de iaf.



Men nu e de tillbaka till datorn som gäller. Sitter o försöker få ihop nån slags presentation till imorn. Ska ha muntlig redovisning vilket gör mig lite knäsvag. Men jag ska försöka att inte göra för stor grej av det.

Mötet igår gick iaf jättebra! De va riktigt roligt! Jonas fru hade bakat cheesecake, mmm. Sen hade han köpt cola speciellt till mig. Så snällt! Undrar om de kan bero på att jag är enda tjejen och den enda under 30:) I vilket fall, tack! De va uppskattat.

Jag vill ha praktiktplats oxå! Vet inte alls var jag ska va.. har ju hela 16 veckor. Börjar få lite panik eftersom praktiken börjar typ 4:e november. Hoppas på Jönköping i 8 veckor efter jul iaf. Kanske Malmö en sväng. Ja vi får se va de blir. Nu ska jag fokusera på min redovisning. Be gärna en bön så jag inte svimmar imorn när jag ska stå där framme och prata:)

Allt gott!!!

höstkänslor

Jag hör ju till dom som faktiskt tycker det är lite småmysigt när hösten smyger sig på. När man får dra på sig dunvästen, stickade tröjor och vantar. Älskar när löven ändrar färg och kan bli så faschinerad över hur vacker naturen kan vara. Allt e så fint skapat!

Idag är precis en sån dag! Ha vart ute med mamma och det var så otroligt vackert så kunde inte låta bli att fota lite. Sen åkte jag med hem te dom för att göra soppa. Kräftsoppa igen. Min favorit:) De e oxå en sak me hösten, då vill man äta soppa. Hellst sitta på nåt mysigt café men idag fick de funka med mamma o pappas kök.

Tror jag ska gå ut o gå en sväng nu innan jag tar tag i skolarbetet. Samla inspiration. Ledig idag igen. Sen ikväll ska jag på redaktionsmöte för kyrkans tidning. Vi ska prata om nästa nummer. De blir skoj:)

Hej så länge!!

 

syster

 

saknar dig hjärtat! <3


förpackningar

Jag vet jag är töntig. Jag går verkligen igång på förpackningar:) Va inne på Ica förut me Linda och hittade det här displaystället. Blev så lycklig att jag nästan snubblade över min kundkorg. Lite synd att dom ha ställt stället så att toppskylten inte syns men, men. Va bara tvungen o köpa en av varje, ska ha provsmakning ikväll med mamma:)

 


När jag nu ändå håller på o nördar in mig på det här området så kan jag väl lika gärna fortsätta. Skulle köpa saft och kunde inte motstå den här snyggingen. "Amazing Grape". Så fyndigt:) Gillar även vingarna på bilden.


spela piano

Nu ska det spelas! Ha köpt noterna till Twilight för jag vill så gärna lära mig spela Bellas lullaby. Tycker den e så fin. Så nu e de öva öva öva som gäller.

Idag är jag även ledig från skolan. Va helt sjukt skönt med sovmorgon!! Jobbade hela dagen igår 9-19:15 så sen e man lite trött:) Blev lite shopping oxå (svårt att undvika när man jobbar på h&m) en skjorta, strumpor och födelsedagspresent till syster yster. Lite fattigare och lite lyckligare:)


Min ledig dag ska jag ägna åt lite skolarbete (!!!) o sen ska ja på stan en sväng. Får se om jag kan tajma de me Linda så vi kan gå ihop. Vore mysigt. Te helgen e de mârten oxå. Ha inte bestämt mig för om jag ska gå på dagen än.. Men på fredag ska vi ha tonår i kyrkan och på programmet står pizzatävling. Tror nästan ledarna e mer exalterade över detta än tonåringarna;) Iaf jag själv. Sen på lördag e de konsert med Real Gospel o de kommer bli så bra! Efter de e vi ett gäng som ska försöka oss ut o nattvandra. Dela ut bullar på stan:) De e riktigt kul! Mer sånt! Får nog försöka mig på att åka en karusell oxå, virvellvinden e helt klart min favvo!!

Nej nu ska jag fixa mig o sen ta mig ner på stan.

Allt gott!


faith09

Kom till missionskyrkan i Arvika den 13-15 november för de kommer bli grymt bra!

Gå in här för att läsa mer:
Faith09



årsmöte och tårtbuffé

Igår va de då dax för SMU:s årsmöte i kyrkan. Helt klart en rolig kväll som avslutades med en tårtbuffé:) Hur bra kan det bli egentligen! Så gott. Åkte hem strax efter de och sov några timmar innan skolan kallade igen. Så nu ska jag fortsätta med friläggning i photoshop. Häj!


torsdag

Idag har det vart fullt ös i skolan. Ha frilagt massa i photoshop och faktiskt fått en del vettigt gjort. Sayuri var med te Sunne idag, trevligt:) Vi åt världens godaste pizza på Sunne Pizzeria. Finns nog inget som slår den!

Kallt va de idag och jag som har så dålig cirkulation i fingrarna (nej jag röker inte) blir helt iskall om ja sitter en hel dag framför datorn. Där av vantarna:)

 

Dagens roliga händelse var att vi hittade en igelkott utanför skolan som vi fotade. Så söt och inte alls speciellt rädd av sig. Meggie tog fina bilder.

Ikväll ska jag te kyrkan på ledarträff och SMU möte. De ska bli riktigt kul! Grillning och sen hörde jag nåt om en fikabuffé:) De gillas!

Me and Mr hedgehog:)

 

tack Sarah:)

För dagens musiktips:

MGMT VS Snow Patrol – Chasing Kids


konstruktion nästa

Konstruera mera. Inte min grej, nånsin. Ja vill hellre få en ritning på en låda och sen fixa dekoren. Inte göra lådan. Men de e bara o bita ihop, lär mig förhoppningsvis nånting iaf:) 5 minuter kvar till lektion.

Igår va ja på stan me Sarah, hon köpte fina stövlar! Jag köpte ingenting. Fikade och sen blev det promenad me Linda o Oskar. Kvällen avslutades spontant med Idol hemma hos Sayuri med Jesper. Fika där med innan jag åkte hem.
Drömde mardröm inatt oxå. Fy! Vaknade helt kritvit i ansiktet o tvärsatte mig upp. Sen va ja tvungen o ha lampan tänd resten av natten. Detta resulterade i dagens huvudvärk. Nej nu ska ja inte va så negativ. Solen skiner ju:)

Önskar dock att jag hade semester nu så man kunde resa lite. Kanske det man borde göra i mars när man e klar me skolan. Ta nån vecka ledigt. USA kallar på mig. Jag vill dit!:) Ja vi får se va de blir. Borde få en rapport av Johan som ha flyttat dit nu för att gå bibelskola. Så spännande! Han ska kolla på förpackningar åt mig, det gillar vi! Hade avskedsfest för honom i kyrkan innan han åkte.
Gjorde den här fin fina tårtan:


 

Johan

Gudd Lack In
YOU ÄSS EJ!
(:

chunky monkey

Enligt mig så har man ju då inte ätit glass på riktigt fören man ha testat Ben&Jerry´s. Kärlek på burk som botar allt ifrån PMS till tentaångest. Min favvo just nu e ju Chunky Monkey med chokladbananer och valnötter. Så nu ska det njutas en stund innan jag ska in te stan:)


förkylt

Så otroligt seg förkylning ja ha åkt på.. tycks aldrig ge sig. E inte så att jag är helt däckad men känner mig lite småseg och snuvig. E iaf ledig idag så ska försöka kurera mig. Göra soppa. Mmm:) Kräftsoppa. Få se om ja kan få till nån bild o slänga upp här sen.

Annars försöker jag fixa med lite papper, betala räkningar o så. Känner sig alltid lite lättare när man ha styrt upp sånt. Ska försöka söka praktikplats också. Borde ringa men vågar jag? Löjligt egentligen att man e så rädd för att ringa. Ja menar va kan hända egentligen? De värsta e att man får ett nej. Ja jag ska försöka. Kanske.

Saknar syster och våra kvällspromenader. Ska nog ringa henne sen, Malmö e långt bort. Måste hälsa på. Nej nu ska jag styra mat:) Häj!

IMPACT-09

Ska på IMPACT-09 med Kirk Franklin(!!!!), Samuel Ljungblahd och Ole Börud.
Biljett är fixad sen några veckor tillbaka så nu e de bara o vänta. Längtar!!


inspiration

Ge mig!

Jag är helt körd på den fronten just nu.. inga ideér. Sitter i skolan o ska ägna mig åt så kallat eget arbete. De går sådär, jag har en tendens att göra allt annat än de ja ska. Borde försöka hitta praktikplats oxå. De hänger över mig. Vill ju hellst till Jönköping så idag måste ja styra upp de här. Roar mig just nu med att titta på snygga förpackningar och lyssna på bra musik. Allt i hopp om att kreativiteten ska slå ner som en blixt snart.

I min iPhone: Let It Fade-Jeremy Camp.

Dagens vill ha:


Bild lånad från:
TheDieline

längesen!

Shhiit ja ha inte bloggat på så länge! Vet inte va som hände men sommaren försvann och jag har inte tagit tag i de fören nu. Men ska försöka bättra mig. Sitter här o snuvar, ha åkt på nån seg förkylning. Såklart att man ska få det när man har som mest att göra i skolan. Men, men lite halstabletter och citronvatten så ska de nog bli ordning.

Helgen ha iaf vart väldigt bra! Åkte till Årjäng på Mârten me Jesper, Sayan och Jakob. Riktigt kul! Köpte dock inte så mycket annat än godis och munkar! Åkte virvellvinden oxå:) Karuseller är underskattat! Såå kul! Imorse blev det gudtjänst med temat: klimatförändringar. Intressant. Avslutade med fika, väldigt mycket fika:) Tror jag åt typ 4 bullat. Men de e härligt, underbar gemenskap:D

Nej nu kanske man ska leta upp sängen snart, upp 06:00 imorn. Kan inte säga att jag längtar men tror morgondagens föreläsning ändå kan bli rätt bra. Smart elektronik.

Nej sova va de:)

Allt gott!

RSS 2.0