sjung om...

Kan inte fatta detta! De e 5 år sen jag tog studenten! 5 år!!
Shit asså va fort tiden går.. fyller 24 på måndag.. panik!!!
Va hände efter 20 egentligen??

Men, men de e inte de ja ska tänka på idag, nej ja ska gratta massa kompisar:) o de ska bli så kul! Förutom det pissdåliga vädret då förstås.. Ja har räknat ut att ja känner minst 10st i år. Det är rekord! Så sen e de tempo som gäller. Jag och syrran ska fara runt lite överallt i stan o gratta, ska bli super kul!

Massa mat o tårta, ätartävling med Emma och förhoppningsvis: sol:)

Ha en underbar dag och GRATTIS till alla studenter!!!


allergi

Ja såklart när man tror att man e frisk så drar det igång igen. Allergin. Åhh hata! Så idag sitter jag här helt igentäppt o käkar mina tabletter. Det värsta är biverkningen: trötthet. hmm.. vakna!

Rita berg gör jag på praktiken och redigerar foton på en vaskpanna som jag fotade i en bäck igår. De va skoj, hoppas bilderna blir användbara nu. Annars så e nog dagen ganska lugn. Ska på stan med syster yster sen o jaga studentpresenter. E väldigt många ja känner som går ut i år så imorn blir det till att åka runt i stan hela kvällen:) Men jag klagar inte, god mat, tårta och underbara vänner:) de kommer bli kanon!

Helgens plan är Björn Rosenström på bryggan. Linda och Hanna ska med:))) Lycka! Jag fyller ju år på måndag så vi ska fira mig lite, de blir nice:)

Nej nu ska jag googla berg!
Ha de!

fika

E ju bara så underbart!
Va på rackstadmuséet med mamma här om dagen och åt jordgubbspaj.. mmm..
Riktigt mysigt, och galet gott! Ja måste baka en sån nån dag!


fluff

Troligen nåt av det godaste jag vet:) Marshmallows-kräm på burk!
Jag brukar äta det med sked.. mmm:) Finns på Ica!


tisdag

Regn, regn, regn..

Det gör mig i och för sig inte så mycket eftersom jag ändå jobbar. Men man blir lite bortskämd när det har vart så fint väder. Picnic och mys i stadsparken igår me massa kompisar:) Sen avslutade jag och syrran det hela med att åka till McDonalds. Otippat men kul! Idag händer det inte så mycke, ska va på tildetryck till halv 5 o sen blir de nog en lugn kväll. Jag återkommer när jag har nåt vettigare att komma med;)

RSS 2.0