hej

Ha inte hunnit skriva så mycke de senaste men nu ska det bli ändring. E tillbaka i skolan efter en helt underbar och välbehövd ledighet i Göteborg! Ett ord: TACK:) De va så grymt på så många sätt!!

Men nu e de slita i skolan igen som gäller. Håller på med vårt examensarbete o de märks att alla börjar bli lite slitna. Redovisning i Helsingborg på måndag. Hoppas det går bra. Innan det så ska jag till Malmö, åker på fredag och det ska bli så underbart att träffa syrran igen! Saknar dig mitt hjärta:) Men snart e ja hos dig! Ha bokat biljett nu.

Ha även testat ny choklad, va ju bara tvungen. God tycker jag och får mig att längta efter jul. De e mysigt. Åh just de, måste bara lägga upp en bild på min fina ananaspannkaka som jag åt förra veckan på pannkakshuset:) Mamma bjöd mig när vi va på utflykt <3 De va mys!

Nej nu ska jag nog hitta på nåt annat. Allt gott:)

 


nånting

"du som är min lampa som lyser upp vägen för mig.."

Va på ett jättebra möte i kyrkan igår. Härlig lovsång. Underbara vänner. Den va riktigt gött. Nu ikväll ha de dock inte hänt så mycket.. ha fixat med en massa "måsten". Typ räkningar, layoutarbete osv. Ska snart äta vindruvor o se lite på tv innan jag ska umgås med sängen. E mycke i skolan nu så hinner inte skriva här så ofta som ja skulle vilja.. e sluttampen på ett stort projekt som ska va klart på torsdag för då åker jag till Göteborg. Ska sova hos min moster en natt o på fredag blir det förpackningsmässa. Nördigt värre;) Men ack så kul:D

Nej nu ska jag äta lite som sagt.
Allt gott!!!

puder



Okey! Alla killar som läser min blogg, nu får ni ha lite överseende för nu blir de tjejsnack!:) Ja bara måste tipsa om världens bästa puder. Det här bara måste ni testa! Jag avskyr att se sönderspacklad ut, tycker de e hemskt när det syns att man har mycket puder och så. Därför älskar jag det här! Det heter inte "Absolutely Invisible" för intet;) Syns verkligen inte att man har något, det bara jämnar ut hudtonen. Perfekt tycker jag!

Här kan ni beställa:
www.eleven.se

Ha de fint!!


fin skylt




Lite lustigt detta:) hittade den här på stan i Arvika.

"ca 10-12"
"nästan varje lördag"


lyssna mera



mycke musik blir det. detta är vad som dånar i min bil just nu:)

allt gott!!!

switchfoot-you



Den här låten e me i en av mina favoritfilmer "A walk to remember".

Kom bara att tänka på den nu. Lyssna och njut:)

våfflor

Har det ätits idag, pappa bjöd mig. Gott, gott. Annars så ha dagen vart ganska seg, bara regn hos mig. Vet inte va jag ska ägna kvällen åt men blir nog lite skolprojekt o sen har ja lite o fixa med inför faith09. 

Igår va ja hemma hos Sayuri, djupa samtal varvades med varma smörgåsar, kantareller och glass:) Som alltid lika mysigt. Hon hade gjort så fint me tända ljus. Då gillar jag när det är mörkt ute. Annars när man ska upp klockan 6 på morgonen, då kan det kvitta.

Väntar på att världens bästa syster ska dyka upp i min mobil så man får prata lite. Veckorna går så fort nu så hinner inte med riktigt. Saknar henne. Men de ha ja ju sagt förr;)

Boktips:
Läser just nu Niklas Piensohos bok "100 dagar med Jesus" och jag gillar den verkligen! E på dag 12 nu och tycker upplägget i boken e kanon. E bra att det finns en andlig övning för varje dag, det får en att tänka till lite extra.
Så läs den:)




Hej så länge!!

måndag

Ja då va helgen slut och om jag ska sammafatta så har den varit bra! Nattvandringen gick kanon! Va riktigt roligt och vi fick prata med mycke folk. Åt massa bullar och lyckades även byta till mig en hamburgare från pingstkyrkans läger. E så roligt o gå ut på stan och prata med människor. Man ser att behovet av att någon bryr sig är så stort. Blev även en tur i virvellvinden, dom drog verkligen på snurrandet och ett tag trodde jag nästan att min mage skulle sugas ut:)

Igår var jag på kvällsandakt i Karlstad med Anna och hennes kille Anders. De va trevligt, kul att se en ny församling. Diskuterade om församlingen behövs i vårt samhälle och det var intressant att höra allas åsikter. Får nog åka dit snart igen tror jag.

Min iPhone slumpande fram den här låten när jag körde hem igår. Texten e grym enligt mig:)

Matt Redman - You Never Let
Even though I walk through the valley Of the shadow of death Your perfect love is casting out fear.
And even when I'm caught in the middle Of the storms of this life I won't turn back, I know You are near..

mârten!

Då va de dax i år igen. Min mage vill ha munkar, sockervadd och brända mandlar:) Ikväll ska det iaf inhandlas sockervadd! Osså ska jag snurra i virellvinden. Ska bli så kul! Hoppas bara jag kan hitta nån som gillar att snurra, dom flesta ja känner förknippar det med spyor:p

Men innan de så e de pizzatävling. Gott. Sen har vi fått massa bullar som vi ska dela ut på stan inatt. Så kom o hälsa på utanför tivolit mellan 23-01 så får ni smaka:) Känner mig faktiskt riktigt laddad inför detta. Jag vill åka hem nu direkt.

Tittade även på idol igår och måste säga att jag lider med tjejen som trodde hon hade gått vidare igår. Usch måste va hemskt o inse att man har typ flera tusen träffar på youtube dagen efter. Hade gärna tittat ikväll oxå men de hinns inte.

Nej nu ska jag gå o rösta på vilka förpackningar som ska vinna av de som vi redovisade igår.

Ha de fint o Hej på Mârten!

redovisning, check

Jag överlevde och det gick faktiskt över förväntan. Blev inte så jättenervös och kom ihåg de mesta av allt jag skulle säga. Känns skönt att de e över så jag kan lägga den kursen bakom mig.

Har ingen praktikplats än heller.. vet att detta är ett tjatigt återkommande ämne men jag kommer inte undan de.. ska sätta mig imorn o kolla igenom allt ja kan hitta. Har några stenar kvar att vända på. Ber att de ska lösa sig och att jag ska hamna där det är meningen. Hmm tror ändå att de ordnar sig tillslut även om det känns lite tungt just nu. Nåt ställe borde ju vilja ha mig, jag är ju ändå gratis:)

Till nånting roligare. Anna-Lena hade med sig en hel hög med väskor till skolan idag för hennes man har en leksaksaffär. Vi fick köpa dom för 100:- o ja va bara tvungen att ha en! Så fin! Gäller att ha barnasinnet kvar. Så nu ska jag ta min supersnygga väska o åka te kyrkan. Planeringsmöte för Faith09 och om ni inte har anmält er än så säger jag bara: GÖR DET!:) De kommer bli så bra!!


gillar´t!

 


Hittade de här underbara förpackningarna på
Packagingoftheworld

Vill ha!

snart redovisning

Om 25 minuter rättare sagt.. Jag och Sarah sitter och peppar oss med bra musik.


dagens bästa:

Fireside - Elevator Action

RSS 2.0